You are here

Favrskov Cykler

En cykelkommune forrest i feltet

I Favrskov Kommune er vi ambitiøse. Vi vil være helt i front, ikke mindst når det handler om at komme ud af bilerne, over i de kollektive transportmidler og ud på cyklerne.

Cyklen har særligt mange fordele i forhold til bilen. Ud over de miljømæssige gevinster på både lokalt og globalt plan betyder det at tage cyklen en sundhedsmæssig gevinst for både krop og sjæl.

I Favrskov Kommune har vi gode traditioner for at cykle. Hvert år er der cykelløb i Hadstens gader, vi har flere meget aktive cykleklubber, og Hammel var i 2012 vært for DM i landevejscykling.

Cykling er en grøn transportform og er samtidig en sund motionsform, hvor udøveren kommer ud i naturen og får nogle gode oplevelser.

I Favrskov Kommune byder vi på en smuk natur og mange gode og varierende cykelruter. Det kan være en af forklaringerne på, at flere og flere vælger at cykle.

Den tendens ønsker Favrskov Kommune at bakke op om. Derfor gennemfører vi løbende projekter for i endnu højere grad at forbedre forholdene for cyklisterne. På siderne her kan du læse mere om, hvilke cykelfremmende projekter vi har gennemført, og hvilke vi er i gang med.

Senest opdateret

04.10.2016
anoh