You are here

Overnatning i Favrskov

Vil du opleve nye kroge af dit nærområde? Skal I bruge et pusterum fra hverdagen eller kommer familien på besøg?

Favrskov byder på mange muligheder for overnatning i alle prisklasser. Flere af stederne udlejer også charmerende festlokaler til enhver lejlighed. Derudover er der også mulighed for at bestille alt fra aftensmad til festmenu 'ud af huset'. 

Camping

Bamsebo Camping ved Gudenåen har eksisteret siden 1961. Man kan komme til campingpladsen i kano fra Gudenåen, og man kan leje kanoer på campingpladsen. Derudover byder campingpladsen bl.a. på fiskeri, bålplads, minigolf, kiosk og pool (udendørs). Bamsebo er bestemt et besøg værd for den aktive familie – uanset om man kommer langsvejs fra eller fra nabobyen.

Kro, hotel og motel

Favrskov Kommune byder på flere overnatnings-/restaurantmuligheder. Flere af stederne har også festlokaler til særlige begivenheder, og nogle tilbyder mad ud af huset.

Nillers Kro på Hadstenvej faciliterer stort og småt. Fra en god middag for to og weekendophold til bryllup og konference.

Pøt Mølle er en vandmølle, beliggende i kuperet terræn ved Granslev Ådal og omkranset af Frijsenborgskovene. Udover gedigen kromad byder Pøt Mølle på forskellige arrangementer heriblandt vinsmagning og udlejning af smukke, stemningsfyldte festlokaler.  

Hotel og Restaurant ”Fru Larsen” i Laurbjerg byder på særlige oplevelser. Uanset om du nyder en dejlig, hjemmelavet morgenmad i havestuen efter en overnatning, stopper i Laurbjerg til en let frokost eller besøger restauranten med knitrende ild i den åbne pejs til en a la carte eller gourmetmenu.

Kollerup Mølle Kro er nævnt første gang i år 1313, og har naturligvis gennemgået flere moderniseringer. Stedet emmer af historie og er placeret i den smukkeste natur ved Møllesø, som man kan spadsere tørskoet rundt om. Restauranten kan modtage både små og store selskaber, og der er indrettet to værelser til overnatning.

Ulstrup Kro byder på stemningsfyldt krostue, men også restaurant, festlokale samt værelser til overnatning. Her kan nydes brunch, smørrebrød og klassiske danske kroretter.

Motel Hadsten er etableret i 1989 og kan i dag tilbyde 16 dobbeltværelser. Alle værelser er praktisk indrettet med tv, bad og toilet. Morgenmad kan tilbydes mod forudbestilling i vores Shell butik,som ligger lige ved siden af Motel Hadsten. Shell butikken fungerer også som vores reception.

Bondegårdsferie

Hedegaarden drives som aktivt landbrug, så der foregår en masse aktiviteter på gården - lige noget for en kreativ familie. Der tilbydes billig overnatning hele året med et væld af muligheder - ikke mindst for børnene, der kan følge med i dyrenes hverdag og leg.

Kalbakgaard er en 100 år gammel firelænget slægtsgård, og stedet har været i slægtens eje siden år 1867, hvor det tilhørte slottet Frijsenborg. De lyse lejligheder er indrettet med badeværelse, soveværelse og køkken i forbindelse med stue.

 

Senest opdateret

09.10.2019
anoh