You are here

Naturvejleder

Naturvejlederen arbejder for, at alle har mulighed for oplyste oplevelser i naturen.

Favrskov Kommune har ansat en naturvejleder, som arbejder for at alle i Favrskov sikres muligheder for friluftsliv og naturoplevelser. På den måde sikrer vi kvalitet i oplevelsen, som formidles i øjenhøjde med deltagerne. Favrskovs naturvejleder er Vibe Søndergaard Jensen, og hun planlægger og arrangerer ture ud i naturen for alle aldersgrupper. Hun kan også bookes til en guidet tur.

Til højre på denne side kan du se naturvejlederens kommende arrangementer. Længere nede på siden kan du se kalenderen for naturportalen. Nederst på siden kan man booke naturvejlederen, finde facebookgruppen, læse den officielle sikkerhedsinstruksen for kajaksejladser og læse årsrapporten for naturvejlederens arbejde. 

Er du en del af en borgerforening, skole, daginstitution, ældrecenter eller en anden gruppe, som kan bruge et anderledes arrangement, så overvej en tur i naturen med naturvejlederen.
Turene kan eksempelvis handle om:

  • Lytte, dufte, mærke og smage på naturen med alle sanser og få ro til fordybelse
  • Naturfitness fx som teambuilding
  • Læring i naturen om naturen
  • Få fod på din lokale natur - hvad gemmer gadekæret på?
  • Bæredygtig livsstil
  • Kommunens natur- og kulturperler og udvikling af nye naturvejledningsmetoder

 

Nyhedsmail fra Oplev Favrskov

  • Skriv dig på listen

    Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev fra Oplev Favrskov, kan du sende en mail til oplev@favrskov.dk. Så vil du modtage vores nyhedsmail, hvori du kan læse stort og småt om arrangementer, naturoplevelser og inspiration til friluftslivet.

Publikationer

Sikkerhedsinstruks

Se den lovpligtige sikkerhedsinstruks i forbindelse med de kajaksejladser, Favrskov Kommunes naturvejleder afholder på Gudenåen.

Årsrapport 2016

I årsrapporten kan du læse om naturvejlederens vigtigste begivenheder i 2016. Det er inspirerende læsning, der kan give dig en fornemmelse af, hvilke aktiviteter naturvejlederen tilbyder.

Naturvejlederens årsrapport

Kontakt

Naturvejleder
Vibe Søndergaard Jensen
Tlf. 89 64 52 24
Mob 30 58 33 88

 

Senest opdateret

09.10.2019
anoh