You are here

Oplev Lysnets natur i mørkets skær

Er det længe siden du har hørt om nattens dyr, mærket natteluften, og set op på Mælkevejen? Så kom med på tur fredag d. 8. februar, hvor naturvejlederne guider i mørket ved Lysnet.

Hvad laver dyrene om natten?

At være udenfor i aften og nattemørke kan byde på anderledes oplevelser. Natten er ofte stille, og det er tid til hvile for os mennesker. Hviletid er det bestemt ikke for de nataktive dyr. Netop nu har de travlt med at jage, finde mage og samle føde. Vi håber at se og høre f.eks. ræv, mus og ugler. Om ikke andet lover vi at løfte en flig af sløret om dyrenes spændende liv efter mørkets frembrud.

Fortællinger om nattens dyr

Der vil være tid til fortællinger om nattens dyr, til at dvæle lidt ved mørket og kigge op mod Mælkevejen. Vi slutter af med varm saft og rundt om bålet.  

Det praktiske

Der er fælles start kl. 19.00, ved p-pladsen, foran Lergravssøen. Hold øje med flagermuslygterne. Turen slutter samme sted kl. 20.30. Sammen går vi en tur, rundt i området – og gør stop for historier og for at lytte undervejs. 

Varm saft

Tag endelig det varme, praktiske tøj og solide fodtøj på, da ruten nogle steder er i ujævnt terræn. Medbring gerne en kop og en lille lommelygte, store øre og en lille mund :)

Af hensyn til oplevelsen, er der kun plads til 35 personer. Mødestedet er P-pladsen ved Lindkjærvej 51-54, 8870 Langå.

Tilmelding på mail med antal deltagere til Maja Birkeland Sell på msel@favrskov.dk senest 6. februar.

Ses vi?

Få mere info om turen her.

Dato: 01. februar 2019

Senest opdateret:

01. februar 2019